Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali: „Putea fi 7-0”
Gigi Becali: „Putea fi 7-0”

Gigi Becali: „Putea fi 7-0”

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, s-a arătat încântat de prestaţia echipei sale în meciul cu elveţienii de la Grasshopper Zurich. Gigi e convins că, dacă nu ar fi ratat, fotbaliştii săi, ar fi putât învinge la un scor de maidan.

Steaua s-a impus cu 1-0 în manşa întâi a play-off-ului Europa League contra elveţienilor de la Grasshopper Zurich. Rezultatul nu face altceva decât să amâne suspansul calificării pentru returul de săptămâna viitoare.
VEZI REZULTATE PLAY-OFF, MANŞA ÎNTÂI
"Vom câştiga şi acolo"
Chiar dacă uneori jocul Stelei a suferit, iar intervenţiile extraordinare ale portarului Tătăruşanu au făcut ca Steaua să nu primească gol în Ghencea, patronul Gigi Becali nu vede decât partea plină a paharului şi anunţă: "Calificarea e rezolvată".
"Sunt foarte mulţumit, sunt fericit, trebuia să fie vreo 7-0. Nu este prea puţin, nu este vorba de 1-0 aici, putea să fie şi 2-0, dar este vorba despre o echipă care a dominat tot meciul şi o echipă care a jucat frumos astăzi, de aia sunt mulţumit.
Calificarea este rezolvată în mare parte, pentru că eu zic că vom câştiga şi acolo. Nu vreau să spun dacă mi-a plăcut un jucător în mod special, poate Bogdan Stancu, pentru că a dat gol", a comentat fostul oier.
Se simte mâna lui Ilie Dumitrescu

Becali s-a arătat satisfăcut şi de atitudinea fanilor, care au venit în număr mare aseară, în Ghencea.
"Vor fi din ce în ce mai mulţi suporteri şi va fi stadionul plin la toate meciurile Stelei. Şi la cele din campionat va fi plin stadionul. Şi la meciul cu Brăneşti au fost 8.000 de fani. Se simte mâna lui Ilie Dumitrescu", a mai spus Becali.
CITIŢI ŞI:
Bănel, huiduit în Ghencea

Steaua – Grasshopper Zurich 1-0