Gigi Becali: "Nu credeam că Ilie Stan va reuşi, însă a readus spiritul Stelei"

Gigi Becali: "Nu credeam că Ilie Stan va reuşi, însă a readus spiritul Stelei"

Victoria la limită obţinută de Steaua aseară, 1-0 în faţa Voinţei Sibiu, în etapa a 18-a din Liga I - ultima din acest an -, l-a încântat pe patronul Gigi Becali.

"Băi, sincer să fiu, nu credeam că Ilie Stan va avea parcursul ăsta. Nu ştiu ce a făcut, dar a adus spiritul Stelei, de 2-3 ani n-am mai văzut spiritul ăsta. Nu mai făceam pressing, nu mai făceam nimic. Ce a făcut Ilie e miracol. Ca să aduci spiritul Stelei aşa cum a făcut el. Pe CFR trebuia să o batem, cu Vaslui trebuia să câştigăm, dacă băteam la Piatra Neamţ, acum eram în faţa Vasluiului", a spus Gigi Becali la postul "Digi Sport".

Steaua ocupă locul patru în clasament în urma succesului de aseară, obţinut prin golul marcat de Iliev, fiind la opt puncte de liderul Dinamo.

"Steaua este singura echipă din România, nu există alta, atâta timp cât nu eşti în Europa. Şi stai aşa, că facem puncte, batem şi pe Twente şi facem puncte. Lasă că vom lua noi campionatul, ca să fie bine aşa", a adăugat Becali, completând: "Pleacă Emeghara şi Galamaz, fraţii Costea nu pleacă. Atât! Nu mai pleacă nimeni. O să vină maxim doi jucători: Chiricheş, Chipciu şi încă unul".

Ne puteți urmări și pe Google News