Gigi Becali, LINGURA DE AUR şi moleculele

Gigi Becali, LINGURA DE AUR şi moleculele

Că îi place luxul a spus-o de nenumărate ori. Acum, Gigi Becali, se laudă că are nobleţea-n sânge, drept pentru care şi-a cumpărat tacâmuri de aur. Şi a observat ca dacă bagă o lingură într-un ceai, "moleculele transmit căldura mai bine şi simţi temperatura după cum pui mâna pe lingură". Şi dacă tot era la capitolul laude, Becali a spus că el aduce numai "plusuri".

"Mie îmi place luxul. Am nobleţe în sânge. Asta nu înseamnă că nu mănânc şi cu mâna, dacă nu am furculiţă, nu dorm şi pe o cârpă, dacă este nevoie. (..) Mie îmi place să mănânc cu lingura de aur. Am cumpărat linguri şi furculiţe de aur. Am dat 30.000. Mama şi familia nu vor. Dar eu ce am observat? Ia o lingură de aur şi bag-o într-un ceai. Să vezi cum moleculele transmit căldura mai bine şi simţi căldura, temperatura după cum pui mâna pe lingură", a povestit Becali, în cadrul emisiunii "Realitatea la raport", de la Realitatea TV. Şi pentru că s-a plictisit să tot vorbească despre plusurile şi minusurile pe care le aduce sau nu, Becali a subliniat că el aduce numai plusuri. "La mine nu există minusuri. Pot să aduc minus pentru mine când fac o greşeală. Eu nu am cum să aduc minus, mai ales în politică. Nu mai vreau să mai vorbesc de minusuri, plusuri. (...) Care minus? Dacă eu tot timpul dau, dau, dau, fac, fac, fac. Ce minus? Dacă eu dau încontinuu şi fac încontinuu?", a mai spus Becali. Prezent zilele trecute la Parlament, eurodeputatul iubitor de lux a făcut comparaţie între clădirea Parlamentului European şi a celui de la noi. I s-a părut mai plăcut la Bucureşti, pentru că sunt stâlpi de marmură, covoare şi fotolii comode nu de plastic ca la Bruxelles. Acolo (n.r. - la Parlamentul European) scaunele sunt de plastic de 10 euro, mesele de plastic de 3 euro, nu-mi place", a precizat George Becali. CITIŢI ŞI:

  • Neagu Djuvara despre combinaţia PNL-Becali: "Mi-e ruşine! Mă fac că nu-i cunosc!"
  • Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: "Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbaţii. Să vorbească femeile între ele acolo"
  • Antonescu justifică înscrierea lui Becali în PNL: "Nu există cifre garantate. Trebuie să adunăm toate voturile!"
  •  SHOW POLITIC. Gigi Becali a fugit prin Parlamentul României de Corneliu Vadim Tudor