Dat afară de la FCSB, de finanțatorul Gigi Becali, a vorbit în presa din Portugalia despre fosta sa echipă. Actualul jucător al celor de la Santa Clara, l-a arătat cu degetul pe Gigi Becali, despre care a spus că ia toate deciziile în cadrul clubului, deși nu înțelege nimic din fotbal.

Nu au mers bine lucrurile la FCSB. Este un club atipic. Un club care are condiţii foarte bune, pentru că preşedintele este unul dintre cei mai bogaţi oameni din ţară. Infrastructura este foarte bună, nu există nimic de care un jucător să se plângă la acel nivel. Dar modul în care lucrează clubul este complet deosebit de orice altă echipă la care am jucat vreodată.

Preşedintele este cel care ia toate deciziile în cadrul clubului. Dacă nu doreşte să se mai bazeze pe un jucător, indiferent de ce se întâmplă la antrenamente, nimic nu contează. Toate deciziile sunt luate de o persoană care habar nu are de fotbal! Dar el este cel care ia deciziile, chiar şi cele care ar trebui luate de alte persoane mai competente”, a afirmat Salomao pentru Tribuna Expresso.