Gigi Becali: "Ca să joci 4-3-3 îţi trebuie antrenor inteligent"

Gigi Becali: "Ca să joci 4-3-3 îţi trebuie antrenor inteligent"

Patronul "roş-albaştrilor" l-a jignit iarăşi pe Marius Lăcătuş. După ce a scăpat "porumbelul", fostul oier i-a transmis "Fiarei" şi pe ce posturi trebuie să fie folosiţi Dică, Tănase şi Răduţ.

Gigi Becali, patronul Stelei, l-a criticat din nou, luni seară, fără menajamente, pe antrenorul Marius Lăcătuş, căruia i-a oferit o nouă lecţie de tactică în direct la GSPTV.

Fostul oier a vorbit de lipsa de "inteligenţă" a antrenorului şi a jucătorilor şi i-a trasat "Fiarei" directive precise vizavi de poziţia pe care trebuie s-o aibă în teren jucătorii Mihai Răduţ şi Cristi Tănase. Gigi e un fan al sistemului 4-3-3 şi a spus răspicat că nu-i place modulul folosit acum de Lăcătuş.

"Lui Marius sistemul ăsta nu-i iese. Tot la 4-2-3-1 ajunge"

Ne puteți urmări și pe Google News

Gigi Becali a început "rechizitoriul" la adresa antrenorului solicitându-i încă o dată să uite de intenţia de a-l folosi pe Nicolae Dică în poziţie de mijlocaş: "N-ai cum să-l pui pe Dică decât atacant, pentru că altceva nu e, decât al doilea vârf".

Fostul oier a tras apoi în toate direcţiile. "Marius Lăcătuş, ăsta e sistemul lui pe care-l joacă. Ăsta îl ştie bine şi îl joacă bine. El joacă 4-2-3-1 şi îi trebuie neapărat un atacant de careu, în locul (n.r. - ca rezervă) lui Bilaşco. Mie îmi place cel mai mult 4-3-3 , dar ca să joci 4-3-3 îţi trebuie jucători inteligenţi, de valoare, şi antrenor inteligent", a spus răspicat Becali.

După ce a realizat că şi-a jignit tehnicianul, Gigi a căutat să dreagă busuiocul, dar n-a ezitat să-şi prezinte public propria viziune tactică. "Antrenor inteligent, de valoare, avem. Jucători (n.r. - inteligenţi) nu ştiu... Noi avem jucători de 4-3-3, Răduţ şi cu Tănase, stânga - dreapta. Şi Marinescu este jucător tot de 4-3-3. Noi avem jucători de 4-3-3, numai că lui Marius sistemul ăsta nu-i iese. Şi dacă nu-i iese, de ce să rişte? A încercat, dar tot la 4-2-3-1 ajunge. Las omul să joace ce ştie el, nu pot să-i impun eu", a tunat Becali.

Fostul oier se joacă de-a antrenorul şi în pauzele competiţionale, dar a uitat de îndatoririle sale de patron. Gigi a promis toamna trecută că va cumpăra "un atacant de cinci milioane de euro", dar a uitat subit. Gruparea din Ghencea l-ar putea aduce înapoi pe Alin Liţu, un atacant împrumutat la Gaz Metan Mediaş, care a debutat în prima divizie cu şase ani în urmă, dar a marcat doar patru goluri!