Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, atac murdar la Mircea Sandu
Gigi Becali, atac murdar la Mircea Sandu

Gigi Becali, atac murdar la Mircea Sandu

Gigi Becali l-a atacat dur, într-o conferinţă de presă, pe Mircea Sandu, după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal declarase că "patronii echipelor din fotbalul românesc sunt circari şi creditori".

"Cred că Mircea Sandu a luat-o razna. Noi avem un preşedinte de federaţie care habar n-are de comerţ sau de o societate comercială. El trebuie să ne laude, nu să ne critice", şi-a început tirada finanţatorul clubului din Ghencea.

"Circul României este ceea ce face el. Pe ce bază stă el la federaţie? L-am lăsat până acum că era bolnav, dar stai putin: dacă eşti bolnav lasă pe unul sănătos care să vorbească frumos. Tu şi toată familia ta eşti circar! Eşti nebun, gol în cap", a mai spus Becali, care este suspendat în urma unui conflict verbal cu Dinu Gheorghe.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.