Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi a cerut schimbarea lui Nikolici la pauză!
Gigi a cerut schimbarea lui Nikolici la pauză!

Gigi a cerut schimbarea lui Nikolici la pauză!

Patronul Stelei a admis ieri că a intervenit pe lângă antrenor pentru a-l înlocui pe eroul jocului cu ciprioţii.

Stefan Nikolici a calificat-o de unul singur pe Steaua în "16"-imile de finală ale Ligii Europa, contribuind cu două goluri şi un penalty obţinut la victoria de miercuri seară cu AEK Larnaca, scor 3-1.
Muntenegreanul era cât pe ce să fie împiedicat să ţină reprezentaţia care a asigurat succesul "roş-albaştrilor". Gigi Becali a recunoscut că solicitase schimbarea puternicului atacant la pauza jocului!
"Mi se parea obosit, am cerut schimbarea lui, dar a zis (n.r. – Ilie Stan) că-l mai lasă încă 10 minute. Nu puteam combina cu el. După ce a scos penalty, am trimis un SMS să nu-l mai schimbe, cum să mai facă aşa ceva?", a recunoscut, senin, fostul oier, fapt care confirmă o dată în plus că banca tehnică a Stelei este de paie şi că adevăratul "antrenor" rămâne Gigi Becali.
"Este cel mai bun moment al carierei. A fost extraordinar să jucăm cu peste 50.000 de spectatori în tribune. Nu ne gândim la finală, să o luăm pas cu pas", a spus, modest, eroul partidei cu ciprioţii.
Stefan Nikolici a "explodat" în tricoul Stelei la câteva zile după ce a dat o raită pe la un bordel, dar, spre ghinionul său, s-a nimerit acolo când făcea şi Poliţia o razie, astfel că a fost nevoit să treacă ulterior pe la secţie pentru declaraţii.
"I-a purtat noroc escapada cu prostituatele", a glumit pe seama sa dinamovistul Srdjan Luchin, fostul său coleg de la Timişoara.
"I-a prins bine escapada cu prostituatele"
"Nikolici a avut o săptămână bună, a «marcat» peste tot. Nu ştiu dacă a «marcat» de două ori dincolo, aici a scos şi penalty", a spus, în aceeaşi notă, mucalitul antrenor Sorin Cârţu, la GSP TV.
Jucătorul în vârstă de 21 de ani a venit în vară, sub formă de împrumut de la FC Timişoara, pentru 250.000 de euro. Ca să-l ia definitiv, Steaua trebuie să mai achite încă 750.000 de euro.
"Merită să-l cumpăr numai pentru ce a făcut în seara asta", s-a lăudat Gigi Becali. Fostul oier a uitat că, în urmă cu trei săptămâni, îl oferise Rapidului pe Nikolici pentru suma infimă de numai 50.000 de euro.
GIGI, LASĂ-I LIBERI!
Fetele sexy îi descătuşează pe stelişti
Scandalurile cu tentă sexuală par să le prindă bine steliştilor. Nikolici a reuşit meciul-carierei după ce în prealabil a vizitat un bordel, iar Mihai Costea a marcat şi cu Dinamo, şi cu CFR Cluj, deşi a fost luat la ochi de patronul Gigi Becali, care-i reproşează zilnic relaţia cu "vedeta" de televiziune Daniela Crudu.
Evoluţia lui Nikolici l-a impresionat pe Vali Velcea, antrenorul de la FC Timişoara, echipa la care a venit la Steaua: "Cei de la Steaua îl vor opri, deşi eu l-aş vrea înapoi. Face banii, pentru că niciun atacant n-are forţa lui de pătrundere".
"Nikolici a avut o săptămână bună, a «marcat» peste tot, şi la bordel şi pe teren. Nu ştiu dacă dincolo a «marcat» de două ori”
SORIN CÂRŢU, fost antrenor la Steaua

Citiţi şi:

  • Steaua a scos lumea în stradă
  • Steaua nu e cap de serie în şaisprezecimile Ligii Europa
  • Gigi Becali exultă: "Toată lumea să ţină ciocul mic"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: