„Regele” s-a însurat prima oară în 1990 cu o machedoancă de-a lui, Leni Celnicu. Nunta a foat una fastuoasă. Ceremonia religioasă, la care au venit mii de oameni și a fost transmisă în direct de TVR, a avut loc la Catedrala Sfînții Petru și Pavel din Constanța, iar petrecerea la restaurantul, de fițe pe atunci, Calul Bălan, din Neptun. Au stat căsătoriți patru ani după care au divorțat. Leni nu s-a putut adapta la statutul de nevastă a unei vedete care era pe atunci jucător la Real Madrid și, ulterior, star la Barcelona.

Astăzi, Leni are 50 de ani și doi copii, unul de 10 ani și altul de 14 ani, dintr-o relație de peste 15 ani pe care o are tot cu un machedon. În prezent, Leni Varsami lucrează ca economist la o bancă din București cu care fostul ei soț a avut un contract de imagine. Și, dacă Hagi a fost un bărbat extrem de discret în ceea ce a privit relația sa cu Leni, fosta lui nevastă n-a fost la fel. A dezvăluit public detalii intime din viața cu fostul ei soț, având chiar o rubrică, la sfârșitul anilor ’90, într-o revistă mondenă, VIP, în mare vogă pe atunci.

Și Hagi s-a consolat repede pentru că, la doar un an de la despărțirea de Leni, s-a recăsătorit, tot cu o machedoancă, Marilena, pentru că asta a fost și a rămas o cutumă la conaționalii noștri.

De data asta Gică Hagi a avut noroc. Căsnicia a durat și au împreună doi copii. Pe Ianis, jucător de fotbal care i-a moștenit, parțial, talentul genitorului său și pe Kira, o fată care a devenit actriță în America, pare-se și ea talentată, care a preluat genele frumuseții mamei sale.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE