Evenimentul Zilei > Politica > SCANDAL în direct între CLOTILDE Armand şi Sebastian GHIŢĂ: „Eu nu știu dacă dumneavoastră înțelegeți foarte bine limba română”/ ‘Hai să nu ajungem țațe amândoi”
SCANDAL în direct între CLOTILDE Armand şi Sebastian GHIŢĂ: „Eu nu știu dacă dumneavoastră înțelegeți foarte bine limba română”/ ‘Hai să nu ajungem țațe amândoi”

SCANDAL în direct între CLOTILDE Armand şi Sebastian GHIŢĂ: „Eu nu știu dacă dumneavoastră înțelegeți foarte bine limba română”/ ‘Hai să nu ajungem țațe amândoi”

Deputatul Sebastian Ghiţă şi Clotilde Armand au purtat o discuţie aprinsă în cadrul emisiunii Talk B1, de la B1 TV.

Ghiţă a acuzat că DNA întocmeşte dosare penale în interesul PNL şi USR la alegeri, spuse ce au atras nemulţumirea reprezentantei USR. Clotilde i-a răspuns lui Ghiţă că ea susţine activitate DNA, lupta împotriva corupţiei şi că toate acţiunile din prezent sunt menite să pună presiune pe procurori.

"Ce ne transmite domnul Tăriceanu este, în modul ăsta mai abrupt, este că toți politicieni, toate partidele, resimt prezența DNA în viața politică și că o consideră inutilă și perturbantă pentru jocul politic. Și pentru că toți suspectăm un ajutor pentru USR și pentru PNL, e simplu președintele provine din acel partid și servicii și cu procurorii sunt orientate să rezolve problemele președintelui în serviciu. Mai mult sau mai puțin lucrează și în interesul USR" a afirmat Sebastian Ghiță.

"Eu aș spune că în mod indirect, noi lucrăm în beneficiul românilor, justiția la fel. Eu cred că politicienii care sunt urmăriți de DNA nu au avut nevoie de USR să fie cercetați penal. Vreau să transmit un mesaj de susținere față de DNA. Vedeți ce se întâmplă. Ei sunt supuși unei presiune extraordinare. Oamenii care acum sunt la DNA toată viața lor își vor aminti de acum când au o presiune pe ei care este absolut imensă. Chiar al doilea om în spate și toți oamenii pe care îi auzim vorbesc despre ei așa cum vorbesc" i-a răspuns Clotilde Armand.

"Doamna Matilde Clotilde, aș vrea și eu să întreb, cum au doamnă presiune? Ce le poate face domnul Tăriceanu procurorilor? Că procurorii știm că îi pot băga în închisoare. Domnul Tăriceanu știm că dă niște declarații. Care e marea presiune pe care o vedeți?" a întrebat Sebastian Ghiță.

"Marea presiune este că oameni care sunt foarte puternici, au acumulat putere, au intrat într-un război împotriva unui grup de oameni care reprezintă justitiția" a răspuns reprezentanta USR.

"Eu nu știu dacă dumneavoastră înțelegeți foarte bine limba română" a acuzat Sebastian Ghiță. "Când este limbaj de lemn nu înțeleg" a fost replica lui Clotilde Armand.

"Timp de 26 de ani justiția nu a reușit să își facă munca. Și reușeste să facă ceva și face foarte parțial. Toți au acumulat bogății" a continuat aceasta.

"Eu am urmărit stilul dumneavoastră în emisiuni. Dacă începeți să țipați, cu tot respectul pe care îl datorez unei doamne, mă apuc să țip și eu și ne facem amândoi două țațe. Hai să nu ajungem țațe amândoi. Puneți mâna și învățați. Foarte parțial nu există în limba română" a precizat Sebastian Ghiță.