Ghiță, Coldea și Ponta ar putea fi AUDIAȚI la Comisia parlamentară de control a SRI

Ghiță, Coldea și Ponta ar putea fi AUDIAȚI la Comisia parlamentară de control a SRI

Fostul premier Victor Ponta, fostul deputat Sebastian Ghiţă şi generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, ar putea fi audiaţi la Comisia parlamentară de control a Serviciului Român de Informaţii.

"Mi s-au pus la dispoziţie date din care rezultă că SRI a făcut zeci, sute, pe unele zone, din 2000 până astăzi, de informări către persoane care au calitatea de beneficiar legal de informaţi sau a transmis informaţiile necesare către organe de cercetare penale, inclusiv cu privire la autostrada Comarnic-Braşov. De aceea am spus că ne-am propus să analizăm în ce măsură este necesară şi audierea altor persoane. Ca să fiu şi mai concret, dacă domnul Ghiţă ar fi aici, cred că ar fi util să fie audiat de Comisia de control parlamentar. Domnul Coldea - am putea ajunge la concluzia, după ce analizăm toate datele, că ar putea fi chemat pentru audiere la Comisia de control parlamentar. Domnul Victor Ponta ar putea fi de asemenea, pentru că s-a făcut referire la domnia sa legat de mai multe subiecte, chemat la comisia de control parlamentar", a declarat președintele Comisiei SR, Adrian  Ţuţuianu. 

Acesta a precizat că investigaţia Comisiei nu s-a încheiat. "Vom analiza în cadrul Comisiei mulţimea aceasta de informaţii pe care le-am primit astăzi şi vom decide ce aveam de făcut mai departe", a spus Adrian Ţuţuianu

Ne puteți urmări și pe Google News