Ingrid Mocanu mai dă o "palmă" celor care aveau plăcerea deosebită să folosească cuvântul PENALI, fără să ţină cont de abuzurile dovedite ale unor procurori DNA.

"Ghiță a primit azil politic în Serbia (după Udrea și Bica în Costa Rica). Adică ”statul de drept” din UE, România, nu este în stare să asigure dreptul la un proces echitabil unor cetățeni ai săi? Asta au spus niște organe ale unor state din afara UE? Da…. desigur, așa le-a spus și le-au ordonat Dragnea și Ciuma Roșie sau Puie MSD sau cineva 🙂 … altfel nu aveau cum… știu Dogioiu și Rareș Bogdan mai bine .

Traducere din ”drept” în ”fizică”, Herr Klaus: cică ”niște penali” care atacau justiția ca să ”scape de dosare” aveau dreptate. Cu scuzele alea nu am auzit nimic. Haștagieni, la voi în bula de pe fb s-a aflat asta? V-au spus Bot și Sandy? Nu? Atunci veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Noi, restul, care am aflat, ne simțit de r…t într-o țară în care nu ni se poate asigura dreptul la un proces echitabil. Siktir, paraditori de doi lei!", a comentat Ingrid Mocanu pe pagina personală de Facebook.