Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Gheorghe Turda, a ajuns de două ori pe mâna medicilor dermatologi, după ce a fost diagnosticat cu cancer de piele. Acum artistul s-a vindecat, dar nu are voie să se expună la soare. Această interdicție îi este cam peste mână deoarece artistului îi place să se ocupe de grădina pe care o are la casa de vacanță din Câmpina. 

„O să-mi iau o pălărie, ca să mă apere de soare. Am niște pălării pe acolo. Din când în când, va trebui să stau un pic și prin soare, dar nu exagerat. O să am grijă”, a mărturisit interpretul, în vârstp de 70 de ani, conform libertatea.ro

Grădina îi e prea dragă ca să stea departe de ea și să n-o îngrijească, așadar își asumă acest risc, de a se expune ultravioletelor. 

Totuși, în restul timpului, încearcă să urmeze întocmai indicațiile celor care l-au tratat. De exemplu, plajă nu mai face, nici măcar în vacanțe, fiindcă știe că de acolo i s-a tras boala. 

„Am fost de curând în Dubai, într-o croazieră, și a fost foarte frumos. Eu am avut o problemă din cauza plajei și nu mai am voie să stau la plajă. Acum mă feresc de soare, iar în Dubai chiar nu am ieșit la plajă deloc. Sora mea a stat un pic. Ea a fost pentru prima dată acolo, eu am mai fost, și i-a plăcut tare mult. Sora mea de la Săpânța, cu ea am fost”, ne-a povestit Gheorghe Turda.