Evenimentul Zilei > Actualitate > Gheorghe Hagi nu merge la Trabzonspor. Un alt antrenor român va semna în vară cu turcii
Gheorghe Hagi nu merge la Trabzonspor. Un alt antrenor român va semna în vară cu turcii

Gheorghe Hagi nu merge la Trabzonspor. Un alt antrenor român va semna în vară cu turcii

Presa din Turcia a anunțat, astăzi, că Mircea Lucescu, antrenorul lui Șahtior Donețk, va ajunge, la vară, la formația Trabzonspor.

Muharrem Usta a devenit noul președinte al echipei turce Trabzonspor și a câștigat cursa după ce le-a promis alegătorilor că, în vară, îl va aduce pe banca tehnică pe Mircea Lucescu. Usta a susținut că antrenorul român și-a dat cuvântul că în 2016 se va despărți de Șahtior Donețk și va semna cu Trabzonspor.

„Îmi pare rău de ceea ce a ajuns Trabzonspor și de situația în care e. Nu mai e comunitatea care era cândva, fanii sunt supărați. Trebuie să facem iar din Trabzonspor o forță în fotbalul turc. Nu vom avea o misiune ușoară. Sunt sigur că începând cu sezonul viitor, împreună cu Mircea Lucescu, vom face un plan pe 3-4 ani care ne va readuce în fruntea fotbalului din Turcia. Păstrez legătura cu Lucescu de foatrte mult timp. Începem aventura către aniversarea a 50 de ani de istorie și va fi un an în care vom fi campioni. Sunt prieten foarte bun cu Lucescu. Mi-a cerut doar să-l las să-și ducă sezonul cu Șahtior la bun sfârșit. Va veni doar la finalul sezonului. Sunt sigur că vom lucra mulți ani împreună, începând din vară”, a declarat Usta.