Ghanezul Kevin Boateng joacă împotriva funcţionarilor germani

Ghanezul Kevin Boateng joacă împotriva funcţionarilor germani

S-a bătut mult monedă atât în presa germană, cât şi în mass-media internaţională pe duelul fraţilor Boateng, Jerome, selecţionat în naţionala Germaniei, şi Kevin Prince, din naţionala Ghanei.

De asemenea, s-a speculat că ghanezul Kevin Prince Boateng l-a accidentat grav pe Michael Ballack, starul "panzerelor", în finala Cupei Angliei, Chelsea - Portsmouth, tocmai pentru a da o lovitură viitoarei adversare din grupele Cupei Mondiale.

"Am jucat pentru Germania, dar mor numai pentru Ghana"

Iată însă că înaintea duelului decisiv din etapa a treia a Grupei D, Kevin Prince Boateng revine cu un atac virulent la adresa ţării pentru care a şi jucat, dar numai la nivel de juniori. "Va fi o mare fericire pentru mine să pot elimina Germania şi să dedic această performanţă tuturor funcţionarilor germani care m-au umilit în repetate rânduri pentru culoarea pielii mele. Am jucat pentru Germania, dar mor numai pentru Ghana", a spus Kevin Prince Boateng.

Ne puteți urmări și pe Google News

În celălalt meci al grupei, Serbia pare a fi mare favorită în faţa Australiei. Milovan Rajevac, selecţionerul Ghanei, visează ca el şi bunul său prieten Radomir Antici, antrenorul sârbilor, să elimine Germania şi să meargă împreună în optimi. "Bravo, frate!", i-a transmis Rajevac lui Antici, printr-un SMS, după succesul Serbiei în faţa Germaniei.

Cacau va fi titular la nemţi, în locul suspendatului Klose. Joachim Low, selecţionerul Germaniei, a anunţat că va demisiona dacă nu va califica echipa în optimi.

250.000 de euro va primi fiecare jucător din naţionala Germaniei dacă echipa va câştiga titlul mondial