Margherita de la Clejani stârnea controverse în urmă cu trei ani, atunci când mergea într-un cimitir și aduna pământ de pe morminte. Fata participa la emisiunea „Aventură de 4 stele”, difuzată de Antena 1, iar filmările aveau loc în Grecia. Margehrita era convinsă că, dacă va strânge pământ de pe nouă morminte își va putea face o mască pentru față. În acest mod ar putea preveni apariția ridurilor și îmbătrânirea.

„Trebuie să iau și eu din cimitir pământ de la 9 morminte părăsite. Îmi trebuie pentru mască de față, să nu mai am niciun rid. Acest pământ fermecat de la 9 morminte părăsite te ajută foarte tare pentru tinerețe fără bătrânețe”, explica Margherita de la Clejani, pentru Libertatea.

În ultimele zile, cântăreața a devenit un subiect de maximă importanță în presa mondenă. Ea a fost implicată într-un accident auto, în Capitală, dar discuțiile au apărut după ce s-a vorbit despre că Margherita consumase heroină. Ea și Viorica de la Clejani, mama ei, au reacționat vehement la adresa acestor acuzații și au început o răfuială cu ziariștii.

Ioniță de la Clejani, tatăl Margheritei, i-a luat apărarea fiicei sale, despre care a spus că nu este consumatoare de droguri. „Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred”, a spus Ioniță de la Clejani la emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

El a mai precizat că bărbatul care se afla în mașină, alături de fata sa, nu este iubitul ei. „Nu este iubitul fiicei mele, acest Teo. Relaţia lor este una strict profesională. Fiica mea avea de gând să lanseze o linie de creaţie vestimentară. Una pentru tineret. Pe acest Teo l-a cunoscut pentru că i-a fost prezentat drept designer. Şi ea a vrut să colaboreze cu el pentru linia de haine. Atât şi nimic mai mult”.