Evenimentul Zilei > Monden > Gestul Andreei Esca l-a lăsat fără cuvinte pe Mario Fresh. Adevărul despre relația celor doi a ieșit la iveală
Gestul Andreei Esca l-a lăsat fără cuvinte pe Mario Fresh. Adevărul despre relația celor doi a ieșit la iveală

Gestul Andreei Esca l-a lăsat fără cuvinte pe Mario Fresh. Adevărul despre relația celor doi a ieșit la iveală

Mario Fresh și Alexa Eram formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Tinerii îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar părinții Alexiei se înțeleg de minune cu celebrul artist.

Dovadă în acest sens stă și ultima postare de pe Instagram a Andreei Esca. Cu ocazia zilei de naștere a artistului, celebra știristă de la Pro TV a publicat o fotografie cu el. Cei doi par să se simtă foarte bine și afișează un zâmbet larg.

„Ca la 20 de ani ?! La multi ani @goldenboymario ? #happytwenty #9august”, a fost mesajul scris pe contul de Instagram al Andreei Esca.

Fanii au fost încântați de această fotografie, iar aprecierile și laudele nu au întârziat să apără. Dacă e se ne luăm după postările din social media, Mario Fresh face deja parte din familia Esca-Eram. Artsitul participă cu Alexia și familia ei la toate evenimentele importante și au fost împreună într-o mulțime de vacanțe.

Recent, în contextul disputei cu un blogger celebru, Mario Fresh a oferit detalii picante din relața pe care acesta o are cu Alexia Eram.

„Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam”, a transmis Mario Fresh, în versuri. Bloggerul l-a acuzat de faptul că acesta „a stat cuminte” în cei trei ani de relație cu fiica Andreei Esca. „Dacă vorbim de virgini, tu încă eşti, eu doar… Eram”, i-a răspuns Mario Fresh bloggerului.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: