Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea „Acces Direct”, a primit inelul de logodnă de la iubitul ei. Evenimentul a avut loc în timpul emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, a fost vorba despre o surpriză, iar bărbatul a apărut cu o mască pe față pentru a nu fi recunoscut. Momentul logodnei a fost marcat așa cum se cuvine, iar Emily Burghelea a primit și un cadou remarcabil din parte jumătății sale: o mașină de lux.

Cei doi s-au fotografiat în fața bolidului, în timp ce fosta asistentă s-a suit pe capotă și și-a sărutat logodnicul care nu renunțase la mască nici în acel moment tandru. „Abia acum văd că s-a urcat cu tocurile pe capotă… 😅😅😅 •Csf… n-ai csf”, a fost mesajul care a însoțit poza postată pe rețelele de socializare.

Comentariile fanilor fostei asistente TV nu au întârziat să apară. „Ziua cererii a fost filmată în totalitate. Prima dată când vorbesc în fața camerei. Putem spune că acesta este primul meu vlog. Logodnica mea mi-a spus că m-am descuracat foarte bine… dar nu știu dacă să o cred sau nu.

Marea curiozitate a fanilor

Voi dați verdictul final. Așteptăm părerile voastre în comentarii. Vlogul este pe canalul emilyburghelea. Îl găsiți acolo! Haideți să ne cunoaștem mai bine! Echipa noastră este forță!”, au scris „internauții”, conform cancan.ro.

Bineînțeles marea întrebare adresată logodnicului lui Emily Burghelea a fost legată de momentul în care el va putea fi văzut în public fără mască. Asistenta și-a făcut publică relația și-i mulțumea iubitului ei pentru un superb buchet de flori primit în luna septembrie.

„Te iubesc de multă vreme și totuși TU reușești să mă surprinzi mereu! În vârf de munte, unde oamenii sunt rari și brazii deși, unde nu există magazine, la zeci de kilometri depărtare de oraș, unde nici măcar taxiurile nu urcă….. TU ai reușit să trimiți acest buchet superb de flori tocmai de la București și ai reușit să mă faci să plâng de bucurie. Este prima dată când stau departe de tine mai mult de două zile…Mi-a fost greu dar TU ai știut cum să-mi alini dorul! Te iubesc, te iubesc, te iubesc! ❤️ Ne vedem în cateva ore”, scria Burghelea.