Rafael Nadal face parte dintre sportivii care au felicitat-o pe Simona Halep cu ocazia zilei de nașteri. Vineri, campioana en-titre de la Wimbledon a împlinit 28 de ani, multe nume din lumea sportului urându-i la mulți ani și succese în continuare pe terenurile de tenis.

Dacă unii au ales să-i transmită urările în limba engleză, Nadal a vrut să facă ceva mai special, așa că i-a scris Simonei în română! „La mulţi ani, Simona Halep! Bucură-te de ziua ta!”, i-a transmis Rafael Nadal numărului 6 WTA. Mesajul a fost postat pe contul oficial de Instagram al Academiei de Tenis „Rafa Nadal”, fiind însoțit de o fotografie cu cei doi mari campioni, făcută după victoriile repurtate la Roland Garros în 2018.

Simona Halep și-a sărbătorit ziua de naștere la Marele Zid Chinezesc, alături de antrenorul Daniel Dobre, de iubitul ei, Toni Iuruc, și de alți membri ai staff-ului. Halep a desfăcut o sticlă de șampanie, a servit o brioșă cu ciocolată și s-a fotografiat alături de cei dragi.

Antrenorul Darren Cahill a fost pimul care a felicitat-o cu ocazia împlinirii vârstei de 28 de ani: „Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”.