GEST EXTREM. Un profesor şi-a dat foc pentru că elevii lui nu învăţau

GEST EXTREM. Un profesor şi-a dat foc pentru că elevii lui nu învăţau

Un cadru didactic şi-a dat foc deoarece era îngrijorat de rezultatele slabe pe care elevii săi urmau să le obţină la un test. Bărbatul a murit din cauza faptului că avea arsuri pe 80% din corp.

David Charlesworth, în vârstă de 43 de ani, de la o şcoală din Harrogate, Marea Britanie, a fost foarte îngrijorat şi stresat în perioada unor teste pe care le susţineau elevii săi, după cum a confirmat soţia profesorului. Îngrijorarea a fost dusă atât de departe, încât omul a mers în maşina pe care o avea parcată în curtea şcolii la care preda, a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc.

Trupul lui a fost descoperit abia noaptea următoare şi chiar dacă era încă în viaţă în acel moment, din cauza arsurilor foarte grave pe 80% din suprafaţa corpului, acesta nu a supravieţuit.

Medicul profesorului a sesizat că acesta ar avea probleme psihologice Colegii lui au declarat că era un profesor foarte bun şi apreciat, poate prea responsabil faţă de elevii săi. Cu toate astea, medicul său personal a făcut patru sesizări către terapeuţii şcolii, considerând că profesorul ar avea nevoie de consiliere psihologică. Toate cele patru sesizări au fost complet ignorate, susţin cei de la Daily Mail.

Ne puteți urmări și pe Google News