Evenimentul Zilei > Sport > George Pușcaș pleacă în Anglia? Cutremur în lumea fotbalului
George Pușcaș pleacă în Anglia? Cutremur în lumea fotbalului

George Pușcaș pleacă în Anglia? Cutremur în lumea fotbalului

George Puscas s-a întors la Inter în această vara, însă șansele ca el să rămână la gruparea din Milano iî sezonul care urmează sunt extrem de mici.

Antonio Conte vrea să facă revoluție în lotul lui Inter Milano și printre numele care vor pleca de la club se numără și atacantul George Pușcaș. Vârful în vârstă de 23 de ani a jucat în amicalul cu Juventus din International Champions Cup, apoi a fost lăsat să vină acasă. Presa din Anglia scrie că Birmingham City negociază transferul vârfului român.

chipa din Championship îl dorește insistent pe atacantul român și în aceste zile dacă lucrurile merg bine, Pușcaș ar putea semna cu echipa din Birmingham. Interesul englezilor nu este unul nou, atacantul fiind curtat de la finalul sezonului de formația care speră la promovarea în Premier League, scrie Ziare.

Antonio Conte nu a reușit să îi aducă la Inter nici pe Dzeko, nici pe Lukaku și odată cu scoaterea din lot a “indezirabilului” Mauro Icardi, George Pușcaș a fost soluția pentru stagiul de pregătire din China, acolo unde a jucat și în amicalul cu Juventus. Românul și-a făcut datoria și l-a învins pe Gianluigi Buffon de la punctul cu var, Pușcaș fiind ales printre cei 5 executanți la loviturile de departajare.

Nu a fost de ajuns pentru că Juve a reușit să se impună (1-1, 3-4 după pen.). Conform Gazzetta dello Sport, după meciul cu Juve, Pușcaș a fost anunțat că nu va mai fi păstrat în lot de Antonio Conte și s-a întors acasă.

La revenirea în țară, George Pușcaș a fost foarte secretos în ceea ce privește viitorul său: “Vom vedea ce se întâmplă, pentru că nu știu nimic. Las timpul să decidă dacă voi pleca și unde voi pleca”.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: