George Michael îşi recunoaşte vinovăţia

George Michael îşi recunoaşte vinovăţia

Cântăreţul britanic George Michael a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului, în cadrul audierii care a avut loc, astăzi, în faţa unui tribunal din Londra, informează AFP.

În vârstă de 47 de ani, George Michael, pedepsit deja de autorităţi, în 2007,  cu retragerea pentru doi ani a permisului de conducere, a fost anchetat la începutul lunii trecute. El a fost acuzat că a avariat faţada magazinului Snappy Snapp din Hampstead, după ce a piedut controlul automobilului pe care îl conducea.

În timpul unei audieri foarte scurte în faţa tribunalului Highury Corner din Londra, artistul, al cărui nume real este Georgios Panagiotou, a vorbit doar pentru a-şi confirma identitatea şi pentru a pleda vinovat la cele două capete de acuzare.

Neras de câteva zile şi cu un costum negru, artistul şi-a scos ochelarii de soare la care nu renunţă aproape niciodată şi a ajuns la tribunal după ce a trecut de bliţurile fotografilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Judecătorul Robin McPhee a decis drept pedeapsă provizorie suspendarea pe şase luni a permisului de conducere a artistului, în aşteptarea unei decizii definitive, ce va fi pronunţată pe 14 septembrie.

Magistratul a declarat că toate "opţiunile rămân deschise, inclusiv închisoarea”.  „Se face vinovat de fapte grave”, a mai spus judecătorul.

Devenit celebru cu hituri precum "Careless Whisper", „Faith” sau „Patience”, George Michael este un consumator declarat de canabis. În ultimii ani, el a fost reţinut de mai multe ori de poliţişti pentru că a condus sub inluenţa substanţelor interzise.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/_nV0RFj58FE?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/_nV0RFj58FE?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>