Evenimentul Zilei > Politica > Geoană: „Victor Ponta ar trebui să îşi dea IMEDIAT DEMISIA din funcţia de prim-ministru”
Geoană: „Victor Ponta ar trebui să îşi dea IMEDIAT DEMISIA din funcţia de prim-ministru”

Geoană: „Victor Ponta ar trebui să îşi dea IMEDIAT DEMISIA din funcţia de prim-ministru”

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a lansat un atac la adresa premierului Victor Ponta. Acesta a declarat că primul ministru ar trebui să demisioneze din funcţie dacă nu îşi poate îndeplini atribuţiile din motive personale.

"Guvernarea României nu trebuie să fie un loc de muncă part-time pentru o persoană care are prea multe probleme personale pe cap şi nu se poate ocupa de guvernarea ţării (…) Românii au dreptul ca în fruntea Guvernului să fie o persoană preocupată de guvernare, nu de rezolvarea unor probleme de natură juridică sau personală. Victor Ponta se dovedeşte încă o dată nedemn de funcţia pe care o deţine. De mai bine de 10 zile, Primul – ministru al României nu şi-a mai îndeplinit responsabilităţile faţă de cetăţenii pe care ar trebui să-i reprezinte", a precizat Geoană, într-un comunicat remis duminică AGERPRES.

De asemenea, preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO) a mai spus că guvernarea nu trebuie să depindă de o singură persoană şi a precizat că Victor Ponta nu ar trebui să se mai întoarcă la Palatul Victoria.

"Dacă, din motive personale nu poate să-şi îndeplinească responsabilităţile asumate – pentru că toate motivele invocate până acum sunt personale – Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia imediat din funcţia de prim-ministru. Guvernarea acestei ţări nu trebuie să depindă de o singură persoană pentru că, din fericire, România este un stat democratic, nu unul autocratic. Acest adevărat Victor Stănculescu al politicii actuale nu poate şi nu trebuie să mai revină la Palatul Victoria", a mai spus Mircea Geoană.