Galaxy Tab, tableta PC de la Samsung la preţuri pornind de la 349 euro

Galaxy Tab, tableta PC de la Samsung la preţuri pornind de la 349 euro

Galaxy Tab- tableta PC de la Samsung- este disponibilă de astăzi pe piaţa din România. Preţurile pornesc de la 349 de euro cu abonament de doi ani la Orange.

"Samsung Galaxy Tab va fi disponibil pentru comandă de astăzi în magazinul online, şi de luni, 8 noiembrie, în magazinele Orange", se arată într-un comunicat al operatorului de telefonie. Preţul fără abonament este de circa 730 de euro, potrivit hotnews.ro.   Galaxy Tab foloseşte sistemul de operare Android 2.2, având şi funcţie de telefon. Gadgetul are o mărime de 7 inch şi un ecran TFT LCD la o rezoluţie de 1.024 x 600. Tableta de la Samsung are o greutate de 380 grame, dimensiunile fiind de 190.09 mm X 120.45 mm X 11.98 mm.

"Datorită ecranului tactil şi browserului cu Flash Player v10, navigarea pe internet devine uşoară şi mai interesantă ca până acum. Utilizatorii vor putea accesa reţele sociale, jocuri online, aplicaţii din Android Market sau site-uri cu animaţii interactive. Tableta permite navigaţia GPS şi utilizarea aplicaţiilor de Augmented Reality. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit şi ca e-Book reader pentru ziarele, revistele sau cărţile preferate", se menţionează în comunicatul Orange.

Procesorul Cortex A8 funcţionează la o frecvenţă de 1 GHz. Memoria sa internă vine în două variante deja cunoscute şi folosite şi de concurenţă, de 16 sau 32 GB. Dar suportă o mărire a memoriei de până la 32 de GB cu card micro SD. Pe lângă camera de 1.3 MP din faţă, tableta mai are una de 3MP cu flash, în spate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bateria are o autonomie de până la şapte ore de redare video.

Cu cel mai mic abonament, 7 euro/lună, preţul este de 699 euro. La magazinele online româneşti preţurile sunt în medie de 3.400 - 3.500, conform hotnews.ro.

<object height="385" width="640"><embed allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/Yofw3ovfwic?fs=1&hl=en_US" height="385" width="640"></embed></embed><//embed></object>