„Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă. Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat… Dar nu este suficient de proastă, când, na… Am fost în pandemie şi astăzi, au murit oameni… Pe parcursul emisiunii mi-au venit cel puţin 15 decese de la Covid-19.

Este o zi tragică pentru toţi cei care au pierit. Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Ori de câte ori îl întâlneam în redacţie, noi îi spuneam… şi e foarte greu să spunem la trecut, foarte greu… Zeffirelli (n.r. – Franco, un mare realizator, scenarist, producător și actor italian decedat în 2019).

De ce credeţi că i se spunea Zeffirelli? Pentru că era foarte un om extrem de talentat.  Astăzi când am auzit, pur și simplu am crezut că m-a lovit un tren.

Un om minunat, un profesionist desăvârșit… E foarte greu, la finalul unei astfel de zile, să vorbești despre un prieten, despre un coleg, care astăzi a plecat. O despărţire grea pentru noi toţi şi o despărţire foarte dureroasă.

L-am cunoscut realmente ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârşit, ca pe un om care îşi iubea cu multă pasiune meseria şi un om tare, tare aparte. Cristian Pavelescu… Dumnezeu să-l odihnească! Ah… Pe mâine…”, a spus Gâdea vizibil afectat de vestea neagră care a lovit redacţia Antenei 1.