Evenimentul ZileiMondenGabriela Cristea nu mai suportă ironiile legate de greutatea ei. Și-a mai expus și unghiile nefăcute

Gabriela Cristea nu mai suportă ironiile legate de greutatea ei. Și-a mai expus și unghiile nefăcute

Gabriela Cristea nu mai suportă ironiile legate de greutatea ei. Și-a mai expus și unghiile nefăcute
Vedeta a fost taxat dur de internauți în ultima perioadă. Dacă inițial a ignorat comentariile acide, prezentatoarea a decis să le răspundă celor care au denigrat-o cu aceeași monedă.

Gabriela Cristea și-a uimit fanii cu reacția avută recent. Prezentatoarea nu am mai suportat valul de ironii legate de aspectul ei fizic, astfel că a reacționat extrem de dur.

Gabriela Cristea, mesaj tăios la adresa celor care au jignit-o

Vedeta a fost în ultima perioadă, ținta numeroaselor atacuri din mediul online. Gabriela Cristea a fost criticată pentru imaginea pe care o are în prezent. Internauții i-au reproșat că a acumulat mai multe kilograme în plus.

Totodată, prezentatoarea a fost pusă la zid și din cauza manichiurii. Gabriela Cristea s-a afișat pe rețelele de socializare cu oja sărită de pe unghii, motiv pentru care o parte dintre cei care o urmăresc au lansat un nou val de critici acide.

Sătulă de o astfel de abordare din partea internauților, vedeta a avut o reacție acidă în cadrul emisiunii pe care o prezintă

A folosit un limbaj extrem de dur

Soția lui Tavi Clonda prezintă emisiunea Capriciile iubirii, difuzată pe Antena Stars. Aceasta a simțit nevoia să îl încurajeze pe unul dintre concurenții din cadrul competiției, prin prisma exemplului personal.

„Nu mai da credibilitate așa, tuturor… Serios! Cred că sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul suficient de mare ca să aibă ce să reproșeze. Hai să nu ne hazardăm”, a spus Gabriela Cristea.

Concurentul a fost sfătuit de îndrăgita prezentatoare să nu țină cont de mesajele negative primite în mediul online. Vedeta a mărturisit că procedează la fel, ignorând opiniile răutăcioase.

Gabriela Cristea a răbufnit. Prezentatoarea nu a mai suportat ironiile legate de greutatea ei
Sursa foto: Instagram \Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, acuzată că ar fi consumat alcool înainte de emisiune

În urmă cu câteva luni celebra prezentatoare s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții. Aceasta a fost acuzată că ar fi consumat alcool înainte de a intra în direct pentru a prezenta emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii.

Prezentă în cadrul Podcast-ului realizat de Cătălin Măruță, Gabriela Cristea a oferit lămuriri legate de acest context.

„Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe. Într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă! Și au zis că sigur am consumat ceva!”, a dezvăluit îndrăgita prezentatoare.

Mai mult, vedeta a ținut să precizeze că în mediul online au fost formate mai multe grupuri răspândesc mesaje negative despre ea.


Accesează: