Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriela Vrânceanu Firea vrea o fetiţă cu Pandele şi pe Camelia Voiculescu naşă
Gabriela Vrânceanu Firea vrea o fetiţă cu Pandele şi pe Camelia Voiculescu naşă

Gabriela Vrânceanu Firea vrea o fetiţă cu Pandele şi pe Camelia Voiculescu naşă

Jurnalista a povestit, în această seară, la Acces Direct, despre nunta de acum trei zile, dar şi despre momentul când va îmbrăca o rochie albă de mireasă. Gabi nu a uitat nici să îşi exprime părerea cu privire la modul în care presa a tratat relaţia ei cu Pandele.

„Au fost speculații că relația mea cu Florin a început de mai multă vreme, însă nu este așa. El, după două-trei întâlniri m-a și cerut de soție. Nu este o uimire faptul că am acceptat. Eu iau decizii foarte repede și de cele mai multe ori decid bine. El este un bărbat foarte darnic cu cei din jurul său, este o persoană caldă și prietenoasă. Nu vreau să credeți, în schimb, că m-a impresionat cu vreun Ferrari, doar e și el bugetar. Însă are ceva bani puși deoparte încă de pe vremea când era comandant de navă”, a precizat ea.

„Am ținut doliu nouă luni”

Cât despre perioada ulterioară morții primului ei soț, Răsvan Firea, Gabriela a precizat că a ținut doliu mai mult decât se ține în mod normal.„Nu vreau să agresez pe nimeni, însă doliul creștinesc ține 40 de zile.Eu am ținut nouă luni.Nu am purtat rochie albă de mireasă.O voi purta anul următor, când va fi o altă petrecere”, a mai spus vedeta trustului Intact.
 
Gabi Firea nu exclude nici eventualitatea de a deveni din nou mamă şi spune că şi-ar dori o fetiță pe care să o boteze Floriana Răzvana, să poarte, astfel, în semn de respect, numele ambilor soți, Florian Pandele, actualul soț și Răzvan Firea, decedat la începutul anului. Jurnalista a ales chiar şi naşa de botez, șefa ei, Camelia Voiculescu.

„Mai aveau puțin și ziceau că mă cunună Obama”

„Nunta de acum a avut două perechi de nași. Au fost atâtea și atâtea speculații în presă cu privire la cei care mă vor cununa încât mai aveau puțin și scriau că mă va cununa Obama”, a mai completat invitata emisiunii „Acces direct”.
În prezent,  proaspătul cuplu și-a stabilit „cartierul general” la locuința soțului și a precizat că relația sa cu cei doi copii ai lui Florin Pandele este una foarte bună.

Telenovela de la malul Dâmboviţei
Gabriela Vrânceanu Firea şi Florentin Pandele s-au căsătorit, discret, după o relaţie de o lună şi jumătate.După cum însuşi a declarat în emisiunea „Naşul”, de la postul B1 Tv, primarul oraşului Voluntari a cerut-o în căsătorie pe jurnalistă „pentru a nu mai trăi în păcat”.

Ne cunoşteam dinainte, eram în relaţii de amiciţie cu Răzvan, l-am considerat un om norocos pentru că a avut o soţie care l-a iubit”, a spus Pandele la „Naşul”.  În cadrul aceleiaşi emisiuni edilul de Ilfov a reconfirmat căsătoria şi a susţinut că nu îşi doreşte să fie pe locul doi în viaţa soţiei lui.

Că intenţiile îi sunt deosebit de serioase a demonstrat-o şi comunicatul oficial semnat „Primar al oraşului Voluntari. Florentin Costel PANDELE”, în care semnatarul declara „Da este adevărat! Am cerut-o în căsătorie pe doamna Gabriela Vrânceanu Firea! O femeie pe care o iubesc şi o respect foarte mult! Înainte de a fi persoană publică sunt un om normal cu sentimente şi trăiri ca oricare altul!”.

Mult mai comunicativă a fost Gabi Firea. Într-o declaraţie exclusivă acordată cotidianului „Libertatea”, jurnalista Antenei 1 a oferit detalii despre relaţia cu actualul soţ. „El îmi spune “Albinuţa”, pentru că muncesc toată ziua. Eu nu i-am găsit încă un alint… E Florin şi soţul meu”, este una dintre declaraţii. Tot aici Gabriela a dezvăluit că un cuvânt greu în luarea deciziei l-a avut şi fiul ei, Tudor”, care „l-a ales pe Florentin”.

În seara aceasta, în cadrul emisiunii Acces Direct, Gabriela Vrânceanu deapănă întreaga poveste a relaţiei sale cu primarul Florentin Pandele.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: