Evenimentul Zilei > Politica > Funeriu, ironic: Barna își corectează „prostiile”. Ar fi votabil peste 10 ani…
Funeriu, ironic: Barna își corectează „prostiile”. Ar fi votabil peste 10 ani…

Funeriu, ironic: Barna își corectează „prostiile”. Ar fi votabil peste 10 ani…

Fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu a lansat săgeți ironice la adresa candidatului USR-PLUS pentru prezidențiale, Dan Barna.

Funeriu a explicat într-o postare pe Facebook că succesul lui Barna la alegerile din toamnă va rezulta din faptul că vinde conceptul gol de „oameni noi”.

„Eu cred că domnul Barna e un tip deştept şi orientat: scriu eu că e o prostie chestia cu securistii minori, în 6 ore aplică ce am spus. Scriu eu că-i dă apă la moară lui Putin, el rectifică declaraţia iniţială după 2 ore. PS: am spus – bun de preşedinte -, nu – votabil pentru a fi preşedinte -. Şi acum îl vor vota cel puţin 1 milion de oameni. Vinde bine conceptul gol de – oameni noi”, a scris, luni, Daniel Funeriu.

El a adăugat că Dan Barna nu este încă pregătit pentru funcția de președinte și că ar trebui să treacă mai întâi prin funcţiile de secretar de stat, ministru, europarlamentar şi abia apoi să încerce să devină numărul unu în stat.

„În ritmul ăsta cred că peste vreo 10 ani va putea gândi şi singur înainte să vorbească. Între timp să se facă, succesiv, secretar de stat, ministru, europarlamentar şi, probabil, va deveni bun de preşedinte”, a mai completat acesta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: