Acuzații uluitoare făcute de Fulgy, fiul Clejanilor. Prins în numeroase scandaluri, în ultima vreme, tânărul a făcut o afirmație șocantă. Și a a spus despre mama sa, Viorica de la Clejani, că și ea se droghează. Chiar cântăreața a fost cea care a vorbit despre acest zvon pus în circulație de Fulgy.

Viorica de la Clejani, reacție după acuzațiile făcute de Fulgy

„A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt.

Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țară asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gură cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a tunat Viorica de la Clejani în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Ce mesaj transmisese băiatul Clejanilor

Într-una dintre filmările postate pe contul său de Instagram, tânărul susținea că și mama lui consumă substanțe interzise. „Și ea trage, mama trage cox d-ăla bun!”, a spus tânărul în timp ce mama lui era în spatele său.

„Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, afirma Ioniță de la Clejani despre fiul său.