Evenimentul Zilei > Monden > Câți bani cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în cluburi. Cu cât își plătea bodyguardul
Câți bani cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în cluburi. Cu cât își plătea bodyguardul

Câți bani cheltuia Fulgy, fiul Clejanilor, într-o seară, în cluburi. Cu cât își plătea bodyguardul

Fulgy nu cheltuia sume exorbitante în cluburi și prefera să bea vin și whiskey, după cum a povestit bodyguardul care îl însoțea la petreceri pe fiul Clejanilor.

Fulgy este personajul monden al momentului, după scandalurile în care a fost implicat în ultima vreme. Băiatul Clejanilor a fost prins conducând mașina sub influența stupefiantelor și a ajuns la psihiatrie, după un scandal uriaș pe care l-a avut cu părinții săi. Care au fost nevoiți să cheme poliția.

Fulgy cheltuia sume importante în cluburi, nu ducea lipsa banilor

Fulgy n-a dus niciodată lipsa banilor și „spărgea” sume importante în cluburi, după cum a povestit Samuel Costache la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antrena Stars.

„Are bani cât să se întrețină și să fie bine. Nu arunca cu bani prin cluburi, nu-i plăcea. Cheltuia câte puțin, cam 1.000 de euro la masă, într-o seară, cam așa. Nu i-am cunoscut nicio iubită. Nu m-am băgat în viața lui amoroasă. Nu-mi spunea de aventurile lui. Mai vorbeam așa ca între bărbați, că mâine se vede cu alta și așa. Mai consuma alcool prin cluburi, ca orice. Nu bea așa mult, ca să uite de el. Și vin, și puțin whiskey.

Mă plătea undeva la 150-200 de euro, depinde când avea nevoie de mine. În noaptea de Revelion când a cântat cu Marga mi-a dat 800 de lei, 800 de lei pe două ore”, a afirmat bodyguardului lui Fulgy.

Povestea că a avut o perioadă foarte agitată, cu dese vizite în cazinouri

Luna trecută, Fulgy povestea pentru emisiunea „Xtra Night Show” că a dus multă vreme un stil de viață total dezordonat. „Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție.

Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie”, afirma băiatul Clejanilor