Evenimentul Zilei > Actualitate > Fratele lui Mirel Rădoi, operat la Timișoara
Fratele lui Mirel Rădoi, operat la Timișoara

Fratele lui Mirel Rădoi, operat la Timișoara

Fratele fotbalistului Mirel Rădoi, Mihai, a fost transferat la Spitalul Județean din Timișoara, unde este îngrijit în acest moment de medici, după ce, luni seara, a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul patru al blocului în care locuia. La solicitarea familiei, bărbatul de 37 de ani a fost transfera la Timișoara.

Medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i fixa bazinul. „Starea lui era gravă de când a venit, de abia a rezistat transportului. A venit de acasă echipa de medici și s-a fixat bazinul, motivul principal pentru care a fost transferat aici a fost pentru a se fixa fractura de bazin, să nu mai sângereze. S-a făcut intervenția, din păcate, starea lui este gravă, este Glasgow 3 (n.r. comă de gradul patru), este intubat, este sedat. Pacientul este internat pe Terapie Intensivă, dar în continuare starea lui este gravă, se poate întâmpla orice”, a declarat Daniela Radu, directorul medical al Spitalului Județean Timișoara, conform Pressalert.ro. dacă va fi nevoie, spun medicii, fratele fotbalistului av fi supus altor intervenții chirurgicale.

Pacientul a ajuns la Timișoara cu mai multe hematoame, ruptură de ficat.

Conform Fanatik.ro, fratele lui Mirel Rădoi ar fi pierdut apartamentul în care locuia, la poker, iar pentru că nu a suportat situația, soția sa ar fi decis să-l părăsească. Rădoi a avut probleme în ultimii ani cu jocurile de noroc și la un moment dat a fost ajutat de fratele său, cu suma de 200.000 de euro, pentru a-și deschide o afacere la Turnu Severin. Selecționerul naționalei de tineret a sperat astfel că fratele său va renunța acest viciu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: