Cei doi, care sunt împreună de aproape patru ani, și-au petrecut vacanța pe yachtul de 6 milioane de euro al fotbalistului de la Juventus.

Cu acest prilej, Georgina a postat mai multe imagini de vacanță pe contul său de Instagram. Între acestea este și fotografia care a stârnit specualațiile în rândul admiratorilor cuplului. Cei doi apar îmbrățișați, însă fotbalistul acoperă mâna iubitei. Postarea este însoțită de mesajul „YESSS”

Imaginea și, mai ales, mesajul, i-a făcut pe urmăritorii ei să se întrebe dacă nu cumva cei doi s-au logodit și urmează oficializarea relației. Drept urmare, comentariile și întrebările au început să curgă, din toate direcțiile.

„Sunteți logodiți?”; „Ce înseamnă asta?”, sunt doar două întrebările postate de fani pe contul de Instagram al spanioloaicei.
Trebuie spus că în urmă cu un an, jucătorul celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo nu excludea posibilitatea de a se căsători și de a împlini visul mamei sale, însă nu a precizat data la care o va face.

Georgina Rodrigues și Cristiano Ronaldo sunt împreună de aproape patru ani. Cei doi s-au cunoscut în iunie 2016 la Madrid, într-un magazine de lux, unde lucra ca asistent de vânzări. Jucătorul spunea atunci că între ei a fost dragoste la prima vedere. După câteva zile, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodrigues s-au revăzut la un eveniment și au început o relație care durează și astăzi.

Cuplul are o fetiţă, Alana Martina (3 ani), dar modelul se ocupă și de educația celorlalți trei copii ai starului portughez, Cristiano jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro cunoscut ca Cristiano Ronaldo, este un fotbalist portughez, care evoluează la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei. Este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor, alături de rivalul său de la Barcelona Lionel Messi.

Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori.

La Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

Lidia Buble a ieșit însoțită la piscină. Admiratorii au picat pe spate. Ce va spune Răzvan?

Planul cu care Inter vrea să-l aducă pe Messi în Italia. De la cine ar putea veni banii