Evenimentul Zilei > Justitie > Fostul procuror ”PORTOCALĂ”, Mircea Negulescu CERCETAT în trei dosare penale
Fostul procuror ”PORTOCALĂ”, Mircea Negulescu CERCETAT în trei dosare penale

Fostul procuror ”PORTOCALĂ”, Mircea Negulescu CERCETAT în trei dosare penale

Procurorii Parchetului General au pe masă trei dosare în care este ceretat fostul procuror Mircea Negulescu, zis ”Portocală”. Cele trei dosare au fost înregistrate după ce mai multe persoane au făcut plângeri împotriva fostului magistrate care a fost exclus din Justiție în urma unor interceptări care prezentau detalii despre modul în care își făcea dosarele. Amintim că înregistrările au fost făcute publice de omul de afaceri, Sebastian Ghiță.

Procurorii au decis să înceapă urmărirea penală in rem împotriva unor ‘’presupuse’’ fapte penale comise de Mircea Negulescu. Ordonanţele , pentru că sunt trei dosare, vin în urma mai multor plângeri depuse împotriva procurorului Negulescu, printre care si cea depusa de Cristinel Toader, fost director al Politiei Locale Ploiesti. Nu este deschisă o cercetare penală in personam, deocamdată, ci este vorba despre cercetări referitoare la mai multe infracţiuni, dintre cele mai variate. În acest moment sunt trei dosare penale în care se fac cercetări, urmând să vedem dacă anchetatorii vor dispune şi alte măsuri procesual penale faţă de Mircea Negulescu. Printre infracțiunile comise de procuroul Negulescu s-ar afla și aceea de abuz în serviciu, după ce un alt denunţător, om de afaceri din Ploiești, Onea, a trimis un memoriu la Parchetul de pe lângă ÎCCJ cu privire la modul în care procurorul își instrumenta dosarele”, scriu ziarele din Ploiești.

Fragment din înregistrarea prezentată de Sebastian Ghiță:

”Procuror Negulescu: Băga-mi-aş **** în mă-sa! Nu mai putem să trăim pe planeta Românica din cauza lu' un jegos ca Sebi Ghiţă care este un vagabond, o zdreanţă. Eu spun aşa. Eu i-o spun în faţă până la urmă: bă, eşti o zdreanţă! Du-te **** de aici de panaramă!

Coleg DNA: Da, bă, dar ţi-au ţinut spatele şi ăia de la Bucureşti, bă şi Kovesi…

Procuror Negulescu: Da. Bă, mă jur că îi spun în faţă că n-am ce să… ce să îmi facă să-mi ****. Păi toate n-au plecat, frate, de la mine?

Coleg DNA: Păi dacă îl bagi pe Ghiţă, îl toarnă pe Dragnea şi, gata, rezolvăm!

Procuror Negulescu: Lasă-mă, mânca-ţi-aş gura, că-s periculos rău de tot, mă jur că-s foarte periculos. Dar dacă, bă, dacă nu mă cunoşti du-te **** , nu te băga cu mine, mânca-ţi-aş gura, că mă ia capul! Asta nu suport!”

 

 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: