Evenimentul Zilei > Politica > Fost ministru: „Ludovic Orban, te rog, rade-i! Repede și de la rădăcină!”
Fost ministru: „Ludovic Orban, te rog, rade-i! Repede și de la rădăcină!”

Fost ministru: „Ludovic Orban, te rog, rade-i! Repede și de la rădăcină!”

Daniel Funeriu a făcut un comentariu extrem de dur la adresa celor care au distrus eduacţia cei 30 de ani de la revoluţie.

Daniel Funeriu: „Crimelor iliescene de la revoluție și mineriade „oamenii buni” au răspuns cu un serafic „apel către lichele”. Când Iliescu omora oameni și minerii dădeau cu parul în cap, voi, prin vocea intelectualității, le spuneați: „stimați domni, sunteți niște lichele, vă solicităm cu respect să dispăreți din viața publică”, a scris fostul ministru al Educaţiei pe social media.

Realitatea ne obligă să constatăm că brutele cu parul în mână nu s-au retras. Ba chiar au câștigat. Nu mă credeți? Think again: la 30 de ani de la revoluție, este constatarea lui Funeriu.

1) educația era condusă și distrusă de pupila lui Iliescu,
2) CCR de cel mai direct descendent de-al său,
3) comisar european era „blonda lui Iliescu”,
4) Curtea de Conturi, CSM, rectoratele universităților, liderii sistemului de sănătate, o mare parte din mass media, sunt fie profund parazitate, fie total dirijate de excrescențele negilor de pe figura hâdă a lui Iliescu
5) partidele ne-pesediste sunt tixite de vajnici UTC-iști, personaje aparent spălate dar profund viciate în fibra lor morală. Unii, adulați de oamenii cinstiți, fie pentru aparenta lor erudiție, fie pentru papagalul lor de intelectuali scremuți 6) averile colosale? Yees!

Securisto-comuniști discreți care și-au trimis copiii la studii prin străinătate și acum îi vor consilieri de ministru, deputați, miniștri, primari sau consiliudeadministratiști. În concluzie, când noi, cei puțini, am mizat pe înalte standarde morale, ei, cu ghioaga în mână, au învins râzându-ne cu ștaif în nas. Cu ștaif, pentru că nu mai ascultau romanțe în sala de la CAP, ci pian la Ateneu. Da, cred că unul din păcatele originare ale democrației post 1989 a fost bunătatea oamenilor buni față de oamenii răi. Ludovic Orban, te rog eu, rade-i! Repede și de la rădăcină!”, este mesajul fostului ministru.