Nițu a postat, de asemenea, pe pagina sa de socializare, un mesaj în care spune ce i s-a întâmplat și oferă recompensă pentru cel care îi va aduce mașina sau va da informații sigure despre locul în care aceasta se află.

„Mi s-a furat maşina din faţa hotelului Deva, din localitatea Deva. Ofer recompensă celui ce îmi dă informaţii sau o aduce înapoi. Maşina e lovită pe toată partea dreapta, interior crem, se vede în poze, cauciucuri goodyear pe 20 profil iarnă. Recompensa e cu 4 zerouri. Maşina s-a furat de vreo 5-10 zile. Rog share”, a anunţat Cristian Niţu, pe pagina sa de Facebook.

La rândul lor, poliţiştii anunţă că fac cercetări pentru a-i recupera maşina deveanului.

În 2010, Niţu a fost arestat şi trimis în judecată într-un dosar de înşelăciune în care paguba estimată de anchetatorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) se ridică la aproximativ un million de euro.

Gruparea din care ar fi făcut parte, formată din 19 persoane, români şi cetăţeni sirieni,a fost acuzată că achiziţiona în leasing diferite tipuri de autovehicule (autoturisme, camioane şi diverse utilaje), pe care le demonta şi le vindea în Libia şi Siria. Niţu a fost condamnat, în 2017, la 4 ani şi opt luni de închisoare, în acest dosar, sentinţa Curţii de Apel Alba Iulia fiind contestată, potrivit vremeanoua.ro