Editura Evenimentul si Capital

Fortech contribuie cu 20.000 EUR pentru cumpărarea unei ambulanțe SMURD (P)

Autor: | | 0 Comentarii | 117 Vizualizari

Fortech, una dintre cele mai mari companii de software outsourcing din Transilvania, s-a alăturat campaniei Beard Brothers 1.12 Wheels for Life. Compania a acordat o sponsorizare de 15.000 de euro și a început o campanie internă de strângere de fonduri prin care s-au mobilizat încă 5.000 de euro.

Fortech a decis să se alăture non-conformiștilor de la Beard Brothers în demersul lor de a cumpăra o ambulanță pentru SMURD. Dacă pentru Beard Brothers este una din cele mai curajoase acțiuni de strângere de fonduri, pentru Fortech este prima inițiativă majoră de implicare colectivă. Campania internă a reușit să mobilizeze de la angajații și colaboratorii Fortech din cele trei centre operaționale (Cluj, Iași și Oradea) o treime din suma deja donată de firmă.

„În luna decembrie Fortech împlinește 15 ani de existență, 15 ani în care ne-am maturizat și am crescut împreună cu comunitatea. Este un moment special pe care am dorit să-l marcăm prin susținerea unei cauze care aduce o schimbare semnificativă și are un impact puternic asupra întregii comunități. Ne-am solidarizat cu cei de la Beard Brothers pentru că apreciem munca echipei SMURD și dedicarea cu care își fac meseria. Industria IT este un mediu privilegiat și conștientizăm că și prin colaborarea cu organizații non-profit vizionare putem să influențăm prezentul și viitorul. Cu cei de la SMURD Cluj suntem în al doilea an de parteneriat. Anul acesta am organizat o serie de cursuri interne de prim ajutor pentru angajații și colaboratorii Fortech, respectiv în ultimii doi ani am susținut Tabăra Națională de Medicină de Urgență. Acestea sunt doar o parte dintre inițiativele pe care le susținem, Fortech se implică în mai multe sectoare ale comunității, cu preponderență cel social.” (Călin Văduva, CEO Fortech)

Campania 1.12 Wheels for Life a reușit să mobilizeze donatori din țară și din străinătate pentru a achiziționa o ambulanță nouă SMURD, dotată cu aparatură de ultimă oră. Din cele 10 ambulanțe funcționale care deservesc aria Clujului, toate au mai mult de 6 ani vechime, în condițiile în care durata de viață a unei ambulanțe este de 5 ani.

„1.12 Wheels for Life este una dintre cele mai ambițioase campanii Beard Brothers, însă, din fericire, beneficiem de suport din partea comunității și a mediului privat. Ne bucură foarte tare că Fortech, a decis, să se alăture cauzei noastre, iar pe această cale dorim să le mulțumim, pentru că numai împreună reușim. Abia așteptăm să livrăm ambulanța!” (Cornel Hoza, Președinte Beard Brothers)

Alăturarea Fortech la campania de fundraising demarată de Beard Brothers la începutul acestui an este una din acțiunile de CSR ale firmei. Fortech sprijină și inițiative comunitare din domeniul educației, industriilor creative și sectorul social.

Alte contribuții în comunitate

LIVE VIDEO Suedia-Romania SE JOACA ACUM! Vezi meciul ONLINE

Pagina 1 din 2


Tag-uri: fortech, smurdStirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI