Două melodii a postat Florin Salam, „regele manelelor”, cum îl numesc unii, dedicate lui Emi Pian și tatălui acestuia, Nicolae Pian.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, a fost înjunghiat de un individ considerat membru al unui clan rival, în timpul unei partide de barbut.

A decedat la Spitalul Clinic Universitar, în urma numeroaselor înțepături, una dintre lovituri atingându-i artera femurală, semn că s-a apărat cu piciorul.

La aflarea veștii, tatăl său, Nicolae Duduianu, încarcerat la Penitenciarul Rahova, a avut un șoc. Ar fi făcut un stop cardio-respirator, însă informația a fost negată de oficiali din Administrația Națională a Penitenciarelor.

În ciuda problemeelor cu legea, după ce membrii clanului Duduianu au fost acuzați că îi șantajau, îi amenințau, le luau bani cu camătă unor interpreți celebri de manele, printre care Florin Salam sau Nicolae Guță, marți, după moartea celor doi interlopi, au fost postate două videoclipuri în amintirea lor, pe pagina Magicsoundofficial.

Este, de fapt, pagina care îl reprezintă pe Florin Salam.

„Florin Salam – Intru tânar în pamant ( Dumnezeu să-l odihneasca EMI PIAN )”, scrie în dreptul primei melodii.

„Florin Salam – Acolo sus cine pleacă ( R.I.P EMI PIAN )”, este scris la titlul celei de a doua melodii în care apare fotografia lui Emi Pian și a tatălui său.

Poliția Română a transmis, pe 21 iulie 2020, că peste 100 de polițiști au participat la 11 percheziții domiciliare.

Au fost vizați membrii clanului Duduianu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE