Evenimentul Zilei > Monden > Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian
Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian

Florin Salam trece prin unele dintre cele mai negre momente din existenţa lui după ce fratele său se zbate pentru viaţă pe un pat de spital, iar mama lui este din ce în ce mai slăbită din această cauză.

Manelistul care a cântat ultima oară la priveghiul lui Emi Pian este la un pas de o tragedie după ce fratele său e internat în stare critică la Spitalul Matei Balș.

Starea lui Neluţu Salam a făcut-o pe mama fraţilor Stoian să se consume atât de mult încât a suferit un şoc când a aflat că fiul ei a fost băgat la Terapie Intensivă.

Conform wowbiz.ro, „mama cântărețului s-a îmbolnăvit de inimă rea, iar apropiații se tem pentru ce este mai rău”.

„Femeia este în vârstă iar în urmă cu câțiva ani și-a pierdut soțul, tatăl lui Florin Salam. Ea a trecut cu greu peste acel moment, însă vestea că Neluțu e la spital a dat-o pur și simplu peste cap.

Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc.

E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (n.r. – Emi Pian), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu.

În același timp, trebuie să stea mereu și cu mama, să o supravegheze, pentru că nu se simte bine deloc. În fiecare zi le întreabă pe surori dacă mai au vreo veste despre Neluțu”, a povestit o sursă apropiată familiei pentru wowbiz.ro.

Se pare că acesta este și unul dintre motivele pentru care Florin Salam a chemat recent reporterii televiziunilor în fața Institutului Matei Balș.

Celebrul manelist a acuzat că medicii nu dau familiei informații despre starea fratelui său, aspect care o afectează enorm pe mama lui.

„Florin e foarte supărat pentru că nu mai suportă să-și vadă familia în starea asta. E conștient că fiecare zi fără vești de la spital o face pe mama lui să fie și mai rău.

Surorile lui nu mai știu pe unde s-o apuce, plus că au și ele familie. Medicii nu se gândesc cât rău pot face prin felul ăsta de a se comporta”, a mai spus sursa citată.

Ion Stoian, zis Nelu Salam, a fost internat în urmă cu doar câteva săptămâni fiind suspect de Covid-19.

În timpul internării, starea lui s-a agravat, iar în prezent este la intubat Terapie Intensivă și există informații că organele au început să-i cedeze.

Fratele lui Florin Salam suferă de diabet și are probleme cardiace, astfel că familia lui se teme foarte mult de un deznodământ tragic.

sursa: wowbiz.ro