Evenimentul ZileiMondenFlorin Salam, internat de urgență. Dezastru în lumea muzicii. News alert

Florin Salam, internat de urgență. Dezastru în lumea muzicii. News alert

Florin Salam, internat de urgență. Dezastru în lumea muzicii. News alert
Florin Salam, regale manelelor, trece prin momente de cumpănă.

În ultima vreme, presa a scris că acesta are probleme de sănătate, iar concertele lui au fost anulate.

Ultimul mesaj al Rxanei Dobre i-a alertat pe fani. Acesta a oferit clarificări cu privire la starea de sănătate a artistului. Conform Roxanei Dobre, „regale” este internat într-un spital din America. Roxana Dobre nu a oferit, până acum, alte detalii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bună seara. Sunt întrebată de foarte mulți fani dacă este adevărat. Da, Florin e internat la un spital din America. Atât vă pot spune momentan”, se arată pe contul de Facebook ”Roxana Dobre FS”.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă. Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul. Florin Salam i-a promis că o va asculta”, a declarat o persoană din anturajul celebrului manelist.

 


Accesează: