Florin Prunea va fi trimis de FRF într-o nouă vacanţă

Florin Prunea va fi trimis de FRF într-o nouă vacanţă

Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, susţine că Florin Prunea urmează să intre şi într-un concediu fără plată, pentru a nu-şi putea exercita funcţia de director al Departamentului de relaţii internaţionale din cadrul federaţiei.

„Am consultat o casă de avocatură şi am stabilit că Florin Prunea nu poate fi dat afară acum, fiindcă nu a fost condamnat. Altfel, riscăm să fim acţionaţi în judecată de el, dacă va fi declarat nevinovat de instanţe. Prunea este în aceste zile în concediu de odihnă, apoi va intra în concediu fără plată”, ne-a spus Mircea Sandu.

În prezent, Prunea se află în concediu de odihnă, pe care a fost forţat să şi-l ia, pentru a se pune la dispoziţia anchetatorilor. Fostul internaţional este învinuit oficial de procurorii DNA Piteşti pentru trafic de influenţă şi riscă să fie pus sub acuzare şi pentru luare de mită, caz în care va fi suspendat, automat, din funcţia de la federaţie.

„Nu ştiu ce voi face în continuare. E treaba lui Mircea Sandu ce a spus despre mine. Să vedem ce va fi.” Florin Prunea, director al Departamentului de relaţii internaţionale din cadrul FRF

Ne puteți urmări și pe Google News