Evenimentul Zilei > Monden > Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit e o victorie”
Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit e o victorie”

Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit e o victorie”

Îndrăgitul actor Florin Piersic a transmis o scrisoare către public, cu prilejul apropiatei sale aniversări. Florin Piersic va împlini 85 de ani, pe 27 ianuarie.

Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit e o victorie”.

Îndrăgitul actor Florin Piersic a transmis o scrisoare către public, cu prilejul apropiatei sale aniversări.

Zilele următoare, Florin Piersic va împlini frumoasa vârstă de 85 de ani. Îndrăgitul actor s-a născut în data de 27 ianuarie 1936, la Cluj, Regatul României. Cu câteva zile înainte de aniversare, marele actor a transmis o scrisoare publică, către toți cei care îl iubesc. Este vorba, despre spectatorii care l-au urmărit pe parcursul întregii cariere. Cei care s-au bucurat la spectacolele sale, l-au urmărit în rolurile de teatru și de film, care l-au aplaudat și i-au trimis „o mare de flori”.

Îndrăgitul actor și-a transmis mesajul prin intermediul unei postări de pagina sa de Facebook.

Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit e o victorie

„Scrisoare către voi

Mai e puțin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi stiți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înaintează în vârstă o dată la patru ani.

De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul m-ați sărbătorit, m-ați răsfățat, m-ați aplaudat, iar eu am primit o mare de flori, vorbe minunate si toata iubirea voastra, cu recunostiință.

În teatru, indiferent ce se întâmplă în viața actorilor de pe scenă, se spune: «Spectacolul trebuie să continue». Ei trebuie să fie acolo, să intre în pielea personajelor lor. Să vă aducă un zâmbet în suflet, sau o lacrimă în coltul ochiului. Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire, pentru că știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta.

Actorul amână sărbătoarea pentru anul viitor

Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea, se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri.

Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin.

Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită.

VĂ ROG să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune!

Vă pup cu dragoste!”