Evenimentul Zilei > Actualitate > Florin Călinescu, previziune sumbră: O să urmeze vremuri apocaliptice Video
Florin Călinescu, previziune sumbră: O să urmeze vremuri apocaliptice Video

Florin Călinescu, previziune sumbră: O să urmeze vremuri apocaliptice Video

Actorul și juratul de la „Românii au talent”, Florin Călinescu, a vorbit într-un live făcut pe pagina sa de Facebook despre virusul ucigaș care a îngrozit întreaga lume. 

 

Astfel, Florin Călinescu și-a expus părerea în legătură cu situația critică în care ne aflăm.

„Situația actuală, care, probabil, este datorată marilor puteri, într-o gâlceavă bine gândită de laborator, pentru că este mai complicat să acționezi cu focoase nucleare sau cu tot felul de unelte militare care se văd din orice satelit, și atunci, probabil, că arma aceasta chimică, bacterilogică, virusologică este foarte la îndemână și funcționează tăcut.

Virusul are calm, are răbdare și pe care-l prinde îl articulează. Dacă ești bătrân și ai comorbidități asta este o poveste… Așadar, gâlceava între America, Rusia și China produce efectele pe care le vedem astăzi…

Ne-a lăsat în pace de miliarde de ani, odată cu isprava doamnei Eva. Biserica greacă și cipriotă, mult mai ortodoxă decât a noastră, a zis stați acasă, Dumnezeu nu vă numără în incinta bisericii ca la școală. Vreți să vă întâlniți cu Dumnezeu?

Ieșiți și rezemați-vă fruntea de primul copac, dacă mai găsiți în viață, și gândiți-vă la El! Și nu V-a întârzia să apară. Pentru asta este bucuria și imensitatea Lui, deși suntem milioane, El îi apare fiecăruia.

Publicată de Florin Călinescu pe Duminică, 12 aprilie 2020

O să urmeze vremuri apocaliptice cu turismul, cu agricultura. O să fie o agresivitate a ființei umane vizavi de mâncare. Ținuți din trei în trei metri la magazin nu are scopul să nu ne îmbolnăvim”, a mărturisit Florin Călinescu.