Florin Călinescu încearcă să reconstituie ultimele luni din viaţa fiului său

Florin Călinescu încearcă să reconstituie ultimele luni din viaţa fiului său

Florin Călinescu a plecat câteva zile la Liverpool, oraşul în care fiul său Luca a făcut facultatea, pentru a vorbi cu prietenii şi cunoscuţii acestuia, scrie "Cancan".

Surse apropiate de actor spun că acesta ar fi plecat în Marea Britanie, după ce şocul pierderii fiului său s-a diminuat, pentru a recupera lucrurile lui Luca, dar şi pentru a vorbi cu cei care îl ştiau, în speranţa că va descoperi ce l-a împins pe acesta spre sinucidere. Luca a fost găsit la sfârşitul lunii aprilie în camera sa din Praga, acolo unde începuse un proiect cinematografic important. Florin Călinescu doreşte şi să încheie socotelile fiului său în Liverpool: să plătească eventuale facturi şi taxe care au rămas în urma lui Luca. În plus, vrea să recunstituie ultimele luni din viaţa fiului, în oraşul în care acesta a trăit şi s-a format. Conform publicaţiei, care citează apropiaţi ai familiei, Luca i-ar fi trimis tatălui său două mesaje înainte să se sinucidă, pe care Florin Călinescu le-a văzut a doua zi. Vizibil şocat şi îndurerat la înmormântare, actorul nu a vrut să vorbească despre Luca. Singurul lucru pe care l-a spus, conform apropiaţilor a fost că este supărat pe Dumnezeu că i-a luat fiul. Sursa: Cancan Citiţi şi:

  • Fiul actorului Florin Călinescu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cimitirul a fost închis cu câteva ore înainte de sosirea cortegiului
  • Florin Călinescu, împietrit de durere
  • Primele rezultate ale autopsiei: Luca Călinescu nu a consumat droguri sau alcool
  • Fiul lui Călinescu va fi înmormântat într-un sicriu de 15.000 de lei
  • Tragedia familiei Călinescu