Evenimentul Zilei > Actualitate > FLORIAN BICHIR: La scoala cu buricul gol
FLORIAN BICHIR: La scoala cu buricul gol

FLORIAN BICHIR: La scoala cu buricul gol

Veneam dis-de-dimineata la munca. In masina 103 e un frig ingrozitor si abia asteptam sa ajung la Republica sa ma incalzesc intr-un taxi.

Deodata, in autobuzul degerat a urcat un grup zglobiu de fete, care parea ca se indreapta spre liceul din zona. Zic pareau pentru ca niciuna nu avea vreo carte, caiet ori ceva sa aduca a interes scolar, ci mici posetute elegante in care abia daca iti poate incapea un telefon mobil.

Ehei, pe vremea mea, daca nu ma duceam cu toate cartile, caietele – de-mi rupea ghiozdanul mana – iesea rau! Ma rog, asta-i viata, asta-i tineretul…  Altceva m-a socat insa la fete. Tinuta. Desi era un frig teribil, toate, fara nicio exceptie – aveau braul gol. Pantalonii erau cu talie joasa. Ce joasa, zic, erau parca decupati si stateau atarnati nici mai mult, nici mai putin de coccis.

De cand o fi devenit erotic la o fata sa-si arate "nada fundului" nu stiu. Oricum, grupul vesel de fetiscane arata precum trupa Trident. E, cum nu stiti trupa Trident? Alea trei fete blonde care fac play-back cu spatele la public ca sa li se vada fesele.

Ma rog, fiecare cu gustul lui. Dar cum stateam eu asa inghetat si priveam cum li se facuse pielea gaina – deh, trebuie sa rabzi ca sa fi frumoasa! – mi-am amintit ce zicea amicul meu Tom Baran. Cetatean american si milionar la un moment dat, Tom a fost pacalit de escrocii de pe Dambovita, de-a ajuns, la un moment dat, din milionar sa-si amaneteze verigheta.

"Mai, Padre", imi zicea Tomita al meu cand a vazut ca a aparut la noi moda asta a blugilor cu jumatate de fund gol, "asta-i moda adusa din California, unde am stat ani in sir. Da’ acolo-i cald tot timpul anului, nu-i ca la noi. Ia sa le vezi pe fetitele astea, peste cativa ani, sa le vezi cum o sa zica: aoleu ce ma doare spatele, coloana…! Sa vezi daca mai fac copii, ca racesc non-stop la ovare".

Infrigurat, nu puteam sa nu-i dau dreptate lui Tom, mai ales ca si fetele erau lesinate de frig, aveau un zambet crispat, incercand sa pozeze. Nu-s specialist in moda, dar ma gandesc si eu: daca vine vreun trend din Florida se vor duce in bermude iarna la scoala?

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: