Evenimentul Zilei > Actualitate > Firea nu ratează nicio ocazie. Războiul cu PNL atinge apogeul. „Atât îi interesează”
Firea nu ratează nicio ocazie. Războiul cu PNL atinge apogeul. „Atât îi interesează”

Firea nu ratează nicio ocazie. Războiul cu PNL atinge apogeul. „Atât îi interesează”

Miercuri seară, la Antena 3, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut că pre campania pentru alegerile locale este mult mai animată pentru alegerile prezidențiale.

Edilul nu a ratat ocazia de a lansat și un atac la adresa miniștrilor PNL, demnitarii cu care Firea poartă un război de săptămâni bune,

„Această pre campanie electorală pentru alegerile locale este mult mai animată decât alegerile prezidențiale. Mă întâlnesc cu colegi și îmi spun că se simt ca și cum s-ar organiza la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie alegeri prezidențiale. (…)

Este foarte trist ceea ce se întâmplă pentru că acești demnitari ai statului român, începând cu premierul, continuând cu miniștrii cabinetului său, sunt plătiți de către noi toți, și au salarii mari – grație PSD-ului, care a majorat salariile, inclusiv în administrație – de asemenea folosesc mașini guvernamentale, birouri guvernamentale, staff-uri plătite din bani publici, pentru a face campanie electorală doar pentru Primăria Capitalei. Atât îi interesează!”, a spus Gabriel Firea.