Evenimentul Zilei > Actualitate > Filmul „Răzbunătorii/Avengers” a trecut de 1 miliard de dolari încasări în timp record
Filmul „Răzbunătorii/Avengers” a trecut de 1 miliard de dolari încasări în timp record

Filmul „Răzbunătorii/Avengers” a trecut de 1 miliard de dolari încasări în timp record

"Răzbunătorii", care-i reunește pe supereroii Omul de oțel, Thor, Hulk, Căpitanul America și Văduva neagră, a încasat 1 miliard de dolari în doar 19 zile de la lansare. Filmul a mai zdrobit câteva recorduri la box-office-ul american.

Astfel, "Răzbunătorii" a avut cel mai profitabil weekend secund de la lansare în State – 103 de milioane de dolari, față de 75 de milioane cât a avut deținătorul recordului anterior, "Cavalerul Întunecat", regizat de Christopher Nolan. După doar 19 zile, este deja al 11-lea film cu cele mai mari încasări din istorie.
Și, având în vedere că fanii i-au dat nota maximă la ieșirea de la proiecții, filmul are șansa de a avea un parcurs fructuos pe marile ecrane, în continuare. Specialiștii consideră că "Răzbunătorii" are mari șanse să atingă a treia poziție a clasamentului cu cele mai mari încasări din istorie, după "Avatar" (2,78 miliarde) și "Titanic" (2,18 miliarde). Să le întreacă pe cele două filme cu încasări gigantice regizate de James Cameron ar fi, însă dificil, dar nu imposibil.
<iframe width="633" height="352" src="http://www.youtube.com/embed/NPoHPNeU9fc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sursa: Boxofficemojo.com
Citiți și:

  • "Răzbunătorii" a zdrobit recorduri de box-office
  • Filmul anului: Răzbunătorii
  • În această vară, supereroii fac legea la cinema
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: