Evenimentul Zilei > Actualitate > FILMUL EVZ: Zbor de fluture
FILMUL EVZ: Zbor de fluture

FILMUL EVZ: Zbor de fluture

Un thriller psihologic care-i dă ocazia lui Ashton Kutcher să demonstreze că poate juca şi roluri grele.

Evan Trebor (Ashton Kutcher) suferă de pierdere a memoriei. Încă de la o vârstă fragedă, fragmente esenţiale ale existenţei sale au dispărut în negura uitării, iar copilăria sa a fost marcată de întâmplari traumatizante, pe care nu şi le poate aminti.
Cu toate acestea conştientizează că atât mama sa (Melora Walters), cât şi Kayleigh, Lenny şi Tommy, prietenii lui din copilărie, şi-au irosit vieţile. Citind câteva rânduri dintr-un jurnal pe care l-a ţinut la sugestia unui psiholog, Evan realizează că se poate întoarce în timp şi speră că, făcând asta, ar putea schimba prezentul.

Dar de fiecare dată când reface trecutul îşi dă seama că acţiunile sale au consecinţe neaşteptate, dezastruoase, în prezent. Oricât ar încerca, nu poate crea o realitate în care să trăiască alături de iubita lui, Kayleigh, "până la adânci bătrâneţi".

În film, Melora Walters şi Ashton Kutcher sunt mama şi fiu, dar în realitate ea este mai în vârstă decât el cu doar 10 ani.

Pentru a se pregăti pentru acest rol, Ashton Kutcher a făcut cercetări în domeniul psihologiei, al bolilor mentale şi al teoriei haosului. Chiar dacă l-au consacrat rolurile comice, el a apreciat ocazia de a aborda o partitură mai serioasă. "Mi-am dorit mereu să joc roluri dramatice. Pur şi simplu n-am avut această ocazie până acum", a declarat actorul.

23.30 – ANTENA 1

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News