FILMUL EVZ: Yes Man

FILMUL EVZ: Yes Man

"Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul!" este bazat pe romanul autobiografic semnat de jurnalistul Danny Wallace.

Carl Allen (Jim Carrey) este un funcţionar de bancă a cărui viaţă se schimbă după despărţirea de frumoasa lui soţie. De atunci, bărbatul trăieşte retras, inventează tot felul de scuze pentru a nu socializa şi spune "nu" oricărei propuneri. Într-o zi, un amic îi povesteşte despre nişte întruniri ce l-ar putea ajuta. Suspicios, Carl merge totuşi la o adunare, unde face un legământ: trebuie să răspundă mereu "da". De a doua zi, Carl respectă promisiunea.

Nu după mult timp, viaţa lui chiar se schimbă: o cunoaşte pe fermecătoarea Allison (Zoey Deschanel), uită de fosta soţie, este promovat în consiliul director al băncii, devine chiar un supererou. Însă, noua lui viaţă este la un pas să fie spulberată de intervenţia FBI-ului.

Pentru acest film, Jim Carrey a cântat la chitară, a învăţat coreeană, a făcut bungee jumping şi a mers pe o bicicletă sport. S-a descurcat cu toate. Probleme a avut doar cu compania de asigurări, care nu a vrut să-şi asume riscul pe care-l presupune aruncarea în gol.

Ne puteți urmări și pe Google News

20.30 - PRO TV <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/uRv4CoXQoAQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>