FILMUL EVZ: The Talented Mr. Ripley

FILMUL EVZ: The Talented Mr. Ripley

Plin de răsturnări de situaţie, "Talentatul domn Ripley" face parte din filmele de succes semnate Anthony Minghella.

Un banal acordor de piane pe nume Tom Ripley (Matt Damon) este pasionat de muzica jazz şi are extraordinara abilitate de a imita vocile şi comportamentul diverselor persoane pe care le cunoaşte.

Tânărul este pus în situaţia de a juca rolul de detectiv particular amator, fiind plătit de către un bogat om de afaceri din New York să călătorească în Italia, să-l găsească pe boemul său fiu Dickie Greenleaf (Jude Law) şi să-l convingă să se întoarcă acasă pentru a prelua afacerile familiei.

După ce-i cunoaşte pe Dickie, o fire sensibilă de artist şi un bărbat pasional, şi pe iubita acestuia, Marge Sherwood (Gwyneth Paltrow), Tom se împrieteneşte cu ei şi-şi petrece cea mai mare parte a timpului împreună, pe cheltuiala bătrânului domn Greenleaf.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aflat în posesia unor secrete ale noului său amic şi folosindu-le la momentul potrivit, Ripley începe să-şi fixeze idealuri înalte la care nu poate ajunge cu uşurinţă şi-şi propune să înlăture unul câte unul toate obstacolele care-i stau în drumul care l-ar duce spre o viaţă identică cu a lui Dickie. 23.30 - KANAL D <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/1CfVgcSltjc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>