FILMUL EVZ: Tentaţia seducţiei

FILMUL EVZ: Tentaţia seducţiei

Acţiunea, adaptată la zilele noastre, este inspirată din "Legături primejdioase", de Choderlos de Laclos.

Kathryn (Sarah Michelle Gellar) şi fratele ei vitreg, Sebastian (Ryan Phillippe), sunt doi adolescenţi privilegiaţi din înalta societate a Manhattanului.

Recent părăsită de iubit pentru Cecile Caldwell (Selma Blair), Kathryn îl provoacă pe Sebastian la un crud pariu al cuceririi sexuale, menit să distrugă reputaţia rivalei sale. Deşi acceptă pariul, Sebastian supralicitează - el e convins că, înainte de sfârşitul verii, o poate seduce pe virtuoasa Annette Hargrove (Reese Witherspoon), o fată care se păstra până când va întâlni adevărata iubire.

Dacă nu va reuşi să o cucerească pe fermecătoarea Annette, Kathryn se va alege cu fabuloasa lui maşină, un Jaguar vintage. Dar, dacă îşi va atinge scopul, va obţine dragostea singurei femei pe care ştie că nu o poate avea: Kathryn. Însă în jocul seducţiei, unde orice metode sunt permise, există o singură interdicţie: să nu te îndrăgosteşti.

Ne puteți urmări și pe Google News

Reese Whiterspoon şi-a intrat atât de bine în rol, încât în scena în care Annette îl pălmuieşte pe Sebastian, actriţa şi-a lovit iubitul atât de puternic încât acesta a rămas şocat. Regizorul a profitat de reacţia lui Ryan, iar scena a fost folosită în film. La scurt timp după lansarea filmului, cei doi protagonişti s-au căsătorit.

Acelaşi roman a stat şi la baza filmului "Legături primejdioase" (1988), cu Glenn Ford şi John Malkovich.

21.00 - AXN