Stabilită în sudul Statelor Unite, în timpul Războiului Civil, Laurel Sommersby (Jodie Foster) îşi duce traiul încercând să conducă ferma de una singură, fără soţul ei. Jack (Richard Gere), despre care se credea că a murit pe câmpul de luptă, era grosolan şi lipsit de maniere. Tocmai de aceea, la întoarcerea lui, Laurel nu ştie cum să reacţioneze.

Se pare însă că Jack s-a schimbat foarte mult. Pe cât era de distant şi de crud cu ea, pe atât este de tandru şi de atent acum. El câştigă repede şi încrederea localnicilor după ce salvează recolta de tutun şi hărţuieşte Ku Klux Klanul. Autenticitatea sa ca persoană este pusă însă la îndoială de o serie de fapte şi oamenii încep să se întrebe dacă este sau nu adevăratul Jack Sommersby sau este un impostor.

Laurel însăşi este nesigură, dar, în acelaşi timp, dornică să-l primească pe bărbat în casă şi poate chiar în inima ei. Dacă el nu este bărbatul cu care s-a măritat, ştie însă cu siguranţă că este bărbatul pe care şi l-a dorit întotdeauna. Dar dragostea lor este supusă unui ultim test legat de identitatea lui Jack. Bărbatul trebuie să înfrunte un proces în care miza este chiar viaţa lui.

Filmul este un remake după "Întoarcerea lui Martin Guerre", peliculă franţuzească din 1982, cu Gerard Depardieu şi Natalie Baye în rolurile principale.

20.00 – EUFORIA